Платформа #1
за финансови обучения

Добре дошли в Investclub - водещият център за
финансово образование и развитие в България.

Вземи своето безплатно обучение
interactive-learning
Интерактивно обучение

Лесноусвоими и ангажиращи видео уроци, за да изградиш стабилна основа от знания във финансите, икономиката и личните финанси.

flexibility
Индивидуално отношение

Лични консултации за проследяване на твоя прогрес, за да приложиш наученото на практика и да постигнем заедно целите ти.

mentorship
Експертно менторство

Директен достъп до водещи експерти в областта на финансите за лично насочване и подкрепа.

Клиентите за нас

quote text

Изключителен индивидуален подход, съобразен с интересите ми. Обученията, които закупих надхвърлиха очакванията ми, а също така ми беше предоставена и допълнителна информация от разнообразни източници, която е трудна за намиране. Последващият разговор с Божидар беше най- полезното нещо, тъй като изчистихме всички неясноти и въпроси, възникнали при минаване през материалите. Благодаря, Инвестклуб!

review-author-avatar
Кардам Златарев
review-stars
quote text

Искам да изразя впечатлението, което ми направихте с вашия изключителен професионализъм и отдаденост към това, което правите, както и отношението ви с клиентите! Много добро обясняване и влизане в положението на клиента и изключителна съобразително, наистина много съм доволен. Благодаря ви, продължавайте само така и помагайте на още хора да бъдат финансово грамотни!!!

review-author-avatar
Калоян Бонев
review-stars
quote text

Investclub е едно място от където наистина може да се научи много. Лекциите са направени на достъпен език и са лесно разбираеми. Наистина успях да науча доста и ми дадоха една много добра финансова основа. Силно препоръчвам!

review-author-avatar
Дени Йорданов
review-stars

Защо курсовете на Investclub
са подходящи за теб?


about-image
Открий своя път към финансовия успех с Investclub.

Всички обучения са внимателно разработени по методологиите на най-великите инвеститори и гарантират успех в сферата. Запознай се с теми като лични финанси, акции, инвестиционни стратегии и най-новите възможности в дигиталния свят.

Започни пътуването си към финансовото майсторство с Investclub още днес!

Вземи своето безплатно обучение!
about-image

Нашите курсове

Основи на Недвижимите Имоти

Основи на Недвижимите Имоти

Правилното разбиране на основите на имотните инвестиции е ключа към правилния старт. Ако не разбираш как да правиш бързи и висококачествени анализи ще се озовеш на грешен път. Разбери 8-те стратегии на имотните инвестиции, тънкостите на кредитирането, на разходите и на други важни аспекти. Това обучение включва безценна информация, която ще ти спести време, усилия риск и потенциало ще увеличи всички твои резултати и бъдещи печалби. Драстично!

Разгледай
Фундаментален Анализ

Фундаментален Анализ

Фундаменталният анализ е най-важното нещо за всеки, който иска да се нарече успешен инвеститор. Както казва Уорън Бъфет: "Най-важният инструмент, в кутията на инвеститора, трябва да е фундаменталният анализ.” Научи се да оценяваш компании и да взимаш информирани решения, минимизирай риска и максимизирай печалбите чрез това обучение!

Разгледай
Пасивни Доходи от Инвестиции

Пасивни Доходи от Инвестиции

Желаеш ли да генерираш пасивен доход от финансовите пазари? Това изчерпателно обучение за пасивен доход има за цел да ти предостави основните знания за успешно пасивно инвестиране. Открий пътя към пасивния доход чрез инвестиционни фондове и колективни инвестиционни платформи. Започни сега, отделяйки само по няколко минути на ден!

Разгледай
Езикът на Облигациите

Езикът на Облигациите

Това обучение е създадено с цел да ти даде нужните суперсили, с които да предказваш движенията на всички други по-малки активни групи. Облигациите са най-големият оксиморон в света на инвестициите, защото с най-големият, а пък най-малко разбиран актив. А в същото време те движат всички останали пазари. Разбери как да изчисляваш доходността и как да минимизираш риска. Инвестирай в своето бъдеще днес.

Разгледай
Финансова Промяна за Минути

Финансова Промяна за Минути

В това обучение за лични финанси ще научите кои са едни от най-използваните и ефикасни начини за разпределяне на активите в едно портфолио. Също така ще се запознаете с основната терминология, която банковите институции използват и за какво трябва да внимавате, когато теглите кредит. След като изгледате обучението докрай, ще знаете и различните състояния на една икономика и как да защитите вашите средства по време на инфлация, дефлация, стагфлация или рецесия.

Разгледай
Ключът към Успешните Имотни Инвестиции

Ключът към Успешните Имотни Инвестиции

Ако не знаеш как да изчислиш точно колко ще спечелиш от една имотна инвестиция, не знаеш какво правиш и рискуваш да загубиш много време, лични средства и възможности. В същото време, знаейки кога да инвестираш с високо ниво на сигурност, да знаеш кога, кой кредит да вземеш или да изплатиш и как точно да оптимизираш всяка твоя стъпка, ще те докара до нивото, на което искаш да си. А именно по-високо ниво на възможности в имотния пазар. В това обучение са включени всички упоменати неща и още много други.

Разгледай
Деклариране на Данъци

Деклариране на Данъци

Всеки инвеститор трябва да знае как правилно да отрази дейността си в своята данъчна декларарция, за да бъде изряден пред държавата! Разбери стъпка по стъпка как се попълва годишната данъчна декларация от водещ данъчен експерт. Ще получиш достъп и до анализ на често срещани данъчни казуси, които ще ти дадат ясна представа как и на какви принципи работи данъчната система в България.

Разгледай
Анализ на Акции за 1 до 3 минути

Анализ на Акции за 1 до 3 минути

Практически насоченото обучение на Investclub ще ви научи да анализирате акции за минути. Ще разберете кои са най-важните пилони на един бизнес и как да тълкувате числата спрямо тях. В програмата се разкриват безценни източници на информация, с които можете да следите големите инвеститори и да виждате как действат те. Обект на обучението са различни стратегии и похвати, инвестиционни философии, отговор ще се даде на въпроса не само кога е добре да се купува, но и кога трябва да се продава. Всичко е базирано на опита и резултатите на доказани инвеститори.

Разгледай
Имоти за Краткосрочни Наеми

Имоти за Краткосрочни Наеми

Това обучение ще те запознае с имотната стратегия, която за няколко години разтърси пазара – отдаването на имоти за краткосрочни наеми! Чрез платформи като Airbnb се отключиха невиждани възможности, с които някои имоти могат да генерират доходности в пъти биещи тези от дългосрочни наеми. Разбери как да инвестираш на този пазар и как правилно да управляваш имоти, отдавани за краткосрочни наеми.

Разгледай
Новите Възможности в Крипто Света

Новите Възможности в Крипто Света

Крипто и блокчейн екосистемата се разраства със светкавични темпове. Веднъж опознали основите на индустрията, как можем да останем в крак с всички новости, актуални проекти и решения? Отговорът е това обучение. Задълбочен анализ на най-актуалните крипто проекти, който предоставя широк поглед над необятните възможности и скритите рискове в различни вълнуващи крипто проекти.

Разгледай
Инвестиране в Имоти на Зелено

Инвестиране в Имоти на Зелено

Тази стратегия е специфична за България и крие огромни възможности! Разбери какво означава да инвестираш в имот „на зелено“ и защо това е подход, който си заслужава да бъде опознат. Това обучение ще ти представи най-важните детайли за това да купиш имот преди да е построен и да си създадеш възможност за голяма печалба, докато си наясно с рисковете и предизвикателствата.

Разгледай

Видео тестимониали

play
play
play

Не си сигурен от къде да
започнеш?


where-to-start

Имаме ПОДАРЪК за теб! "Лични финанси от А до Я" е цялостно, безплатно обучение, което е подходящо за натрупване на солидна основа от знания, както за начинаещи, така и за по-напреднали инвеститори.

Започни финансовото си пътешествие и изгради фундаментални знания в областта на инвестициите, финанасите, икономиката и управлението на личните ти средства.

Започни СЕГА!

Вземи своето безплатно обучение!
where-to-start

Стани част от клуба
на инвеститора!

15,099

Обучаващи се

14,095

Успешно завършили

70,475,000 лв.

Генерирани печалби от наши ученици

Често задавани въпроси

Истината е, че в Гугъл можеш да намериш почти всякаква информация. Но качествената такава ще е зарината сред блатото от объркваща, трудна за разбиране, а на места и грешна база данни от информация. Колкото по-пипкава и важна е дадена материя, толкова по-критичен трябва да си към източниците, от които си набавяш знания по нея.


Обученията на Инвестклуб предоставят не просто информация а знания, умения и създаване на потенциал за успехи. Това става чрез нашите специализирани анимации, затворена общност и анализи стъпка-по-стъпка, които дават примерите, нужни за пълното разбиране на материята.


Цифрите говорят сами за себе си. Неслучайно сме най-голямата онлайн платформа за финансово образование и грамотност с над 10 000 души, преминали нашите обучения. Лесно разбираемите ни анимации, начина на обяснение и примерните анализи, произлизащи от ученията на най-великите и доказани инвеститори в света, са ключът към нашия успех.

Както казва Айнщайн, ако дадена сложна материя не може да се обясни така, че и шест годишно дете да я разбере, то тя не е обяснена както трябва. Обученията на Investclub спазват изцяло това велико изказване, до най-финия детайл, за да можеш да приложиш наученото на практика.

Обученията са структурирани така, че 15-20 минути на ден са достатъчни, за да постигаш прогрес. Освен това имаш доживотен достъп до всички материали и можеш да се върнеш към тях по-късно.


И все пак, ако най-успешните инвеститори и бизнес хора в света имат часове време да четат книги и да се развиват в нови насоки, всеки друг отговорен към своето развитие човек има това минимално време.

На база на резултатите на хиляди души и нашия личен опит… ДА! Парите за обученията си заслужават, ако в рамките на 12 месеца след влизането ти в програмата, са се върнали при теб под формата на по-висока възвръщаемост, по-големи печалби и оптимизиран риск. Ние сме сигурни, че ако вложиш минимално време и необходимите усилия, ще постигнеш резултати.

Структурата на всяко обучение е такава, че винаги се започва с основните теоретични фундаменти. След това се преминава към практическа част с анализи стъпка-по-стъпка, които след това могат лесно да се репродуцират от обучаващите се.

За ваше улеснение имаме ежедневна клиентска линия на телефон +359 884 837 230, където нашите експертни колеги ще ви помогнат да направите правилния избор.

Ако целиш достъп до безаналогови лекции от страна на начин на обяснение и представяне, практическа насоченост, доказани методологии, затворена общност от хора с еднакви на твоите цели и амбиции, то сам можеш да прецениш какво стои на хоризонта, ако се присъединиш към нас.

Достъпът е ЗАВИНАГИ! Веднъж закупено, даденото обучение е достъпно завинаги, както и бъдещите му обновени версии.