Инвестиране в Имоти на Зелено

creator-preview

Създаден от: Божидар Балевски


5 (1 рейтинга)
Какво ще научите
 • Основите на стратегията „на зелено“, силните страни на този инвестиционен подход и оптимални методи за управление на риска.
 • Кои са етапите на строителството на една сграда, какви са тънкостите на финансирането на сделки и най-важните правни аспекти на тази инвестиционна стратегия.
Описание на курса

Това обучение дава подробно обяснение на стратегията за инвестиране в имоти „на зелено“. Започва се от това какво всъщност представлява тя и какви са ползите й, които карат инвеститорите да купят имот, който все още не е завършен.

 

За да бъде правилно разбран този подход, по лесносмилаем начин са обяснени основните етапи на едно строителство и всички обстоятелства, породени от тях. Това включва въпроси като на кой етап може да се вземе финансиране, кой етап какви възможности и минуси има за влизане в сделка и как се формира нашия риск в зависимост от това до къде е стигнал строежа.

 

Този тип инвестиране в имоти има своите тънкости, чието разбиране разграничава аматьора от професионалиста. Бъди готов с това обучение да вдигнеш нивото, защото ще си наясно с всички основни рискове при купуването „на зелено“. Оттам ще надградиш с информация за това как да се подготвиш подобаващо и да направиш най-добрата надлежна проверка (due diligence), също и как да маневрираш в извънредни ситуации чрез пипкави правни тънкости, които малцина ще ти кажат.

 

Ще разбереш какви са твоите възможности щом имотът ти бъде построен, което ще даде финален облик на твоя инвестиционен подход. Всяка една алтернатива се разглежда под призмата на нейните ползи и минуси, като по този начин получаваш пълната картина, на база на която да вземеш най-доброто решение, конкретно за твоя инвестиционен профил. 

Съдържание на курса

8 Лекции • 54 Минути

Защо "На Зелено". Въведение в стратегията

Процес и етапи на строителство

Разбиране на рисковете и предизвикателствата

Минимизиране на риска чрез надлежна проверка

Схеми на плащане и методи на финансиране

Тънкостите на предварителния договор

Финализиране на сделка и справяне с проблемни ситуации

Изход от инвестицията или постоянна доходност

Ревюта за курса
5 На база на 1 рейтинга
 • 5 звезди

  100%

 • 4 звезди

  0%

 • 3 звезди

  0%

 • 2 звезди

  0%

 • 1 звезди

  0%

Курсът е много информативен и засяга редица важни моменти от инвестициите на зелено, които без да е информиран човек са много рисковани.

Vladimir Shishkov

Инвестиране в Имоти на Зелено

video-preview
997.00 лв.
Този курс включва:

54 Минути видео по заявка

Пълен доживотен достъп

Достъп от мобилен телефон и компютър