Пасивни Доходи от DeFi - стъпка по стъпка

creator-preview

Създаден от: Божидар Балевски


5 (118 Рейтинг)
Какво ще научите
 • Светът на децентрализирани финанси има възможността да промени целия сегашен финансов пейзаж. Това отваря възможност за огромни печалби, като те могат да са дори изцяло пасивни!
 • Най-голямата трудност в DeFi света е липсата на точни примери, които да ти покажат как може да използваш десетките приложения за пасивен доход. Тази трудност се решава за първи път в България с това наше обучение!
Изисквания


Описание на курса

Потенциалът на DeFi сектора е наистина огромен. Само от началото на 2021 година до сега, растежът е близо 7 пъти - от 18 до 110 милиарда долара. С времето възможностите в сектора ще стават все по-редки и малобройни, както става при всяка друга иновация и възможност. Тези, които се образоват и вникнат в материята първи, те могат да  спечелят най-много. 

DeFi ви позволява да изкарвате пасивни доходи. Винаги трябва нашите активи да работят за нас. Тук в Investclub популяризираме фразата "Всеки един лев е войник и трябва да носи след себе си пленници," Същото правило важи и в криптосектора. DeFi секторът изобщо не е лесен и в интернет е пълно с информация на английски език, която е сложно предадена, някога погрешна или на 90% ненужна.  Докато намерите тези 10% от информацията на английски език, която е истински стойностна, може да ви отнеме месеци, а на повечето хора и години. 

Тук не говорим просто за това да разберете какво са децентрализираните финанси и да се научите да използвате една или две апликации. Тук визираме да станете "DeFi native" - тоест да сте наясно с екосистемата, да познавате протоколите с по-висока доходност, да знаете триковете за максимизиране на тази доходност, да се чувствате сигурни, когато искате да преместите вашите криптоактиви от един блокчейн на друг. Отделно на това, докато се учите, често трябва да плащате и газ такси.

Това, което предлага Investclub е първото в България обучение за децентрализирани финанси и изкарване на пасивни доходи. Това е най-обстойното ни обучение, състоящо се от 44 лекции, които са направени със споделен екран и в продължение на които преминаваме стъпка по стъпка през всички над 40 различни апликации и 40 различни възможности за максимизиране на печалби, изкарване на пасивни доходи и спестяване на излишни такси. Преминаваме през начини за застраховане  чрез DeFi приложения, така че да може да минимизирате риска си максимално. Преминаваме през начин за търговия и закупуване на така наречените синтетични акции, валути и суровини, които ви позволяват да имате експозиция към традиционния свят на финансите, само че всичко е децентрализирано и всичко работи 24/7, а не както традиционните пазари -  от понеделник до петък.

В обучението "Пасивни Доходи от DeFi" преминаваме през 4 крипто мрежи - Polygon, Avalanche, Binance Smart Chain и Ethereum, като разходите, платени в газ такси за направата на това обучение възлизат на над 1000 лева. Тоест, това обучение ще ви позволи да разберете как работят всички главни DeFi апликации без да трябва вие сами да плащате газ таксите. Общо всички лекции са 44 като това представлява първото в България специализирано обучение за децентрализирани финанси, което да е със споделен екран и да показва стъпка по стъпка как се използва всяко едно приложение от начало до край - AAVE, Curve, Uniswap, Abracadabra, Lido, Synthetix, 1Inch, MakerDAO и още много други. Това обучение ще ви позволи да спестите изключително много време, парични средства и ще минимизира риска ви от загуба на средства поради допусната грешка до минимум.

Като допълнение всеки, закупил обучението, ще бъде допуснат до скрит Discord канал, в който всички закупили обучението ще могат да си комуникират и ще се задават въпроси, на които ще може да се отговаря от страна на Investclub. Като допълнителен бонус, няколко пъти в месеца ще се добавят допълнителни бонус лекции, които ще касаят най-потенциалните нови изгряващи проекти - ще преминем през обяснение на техния модел и разбира се, всичко отново ще е със споделен екран и ще показваме стъпка по стъпка как може да използвате тези приложения без да допускате грешки. 

Като още един бонус, всеки, който закупи обучението и се присъедини в Дискорд канала, ще получи безплатна 30 минутна консултация на стойност 100лв. и това е напълно безплатно.

Не губете време, тъй като възможностите в сектора няма да се вечни.

Съдържание на курса

44 Лекции • 08:24 Часа

Как да си добавим Avalanche мрежата?

Как да стигнем до Avalanche?

Как да се сдобием с Avax?

Как да се сдобием с безплатен Avax?

Какво представлява TraderJOE?

Какво е BenQI - депозит?

Какво е BenQI - кредит?

Как работи Curve Finance?

Какво е Platypus Finance?

Как да си добавим BSC мрежата?

Как да изпозлваме Binance?

Какво представлява Pancakeswap?

Liquidity Providing в Pancakeswap?

Yield Farming в Pancakeswap?

Какво е 1inch?

Как да използваме BscScan?

Какво е Venus?

Какво представлява Biswap?

Какво е Nexus Mutual?

Как да използваме Yearn Finance?

Какво представлява Lido Finance?

Какво е MakerDAO?

Как да изпозлваме UniSwap?

Как да използваме Abracadabra?

Какви можем да правим в Synthetix?

Какво е Metamask?

Как да си добавим Polygon мрежата?

Как да стигнем до Polygon?

Безплатен MATIC

Как да разменяме криптовалути?

Как да даваме ликвидност?

Как да си изкараме ликвидността?

Какво е Impermanent Loss?

Какво представлява Aave?

Как да заемем пари от Aave?

Как може да изпозлваме Aave при спад на цената?

Как да изпозлваме Aave при увеличение на цената?

Какво е Curve Finance?

Как да си изтеглим парите от Curve Finance?

Какво е Ooki?

Как да използваме Ooki при спад на цената?

Как да създадем NFT?

Как да продадем нашето NFT?

Как да изпозлваме Multichain?

Ревюта за курса
5 На база на 118 Ревюта
 • 5 звезди

  100%

 • 4 звезди

  0%

 • 3 звезди

  0%

 • 2 звезди

  0%

 • 1 звезди

  0%

Пасивни Доходи от DeFi - стъпка по стъпка

video-preview
997.00 лв.
Този курс включва:

08:24 Часа видео по заявка

Пълен доживотен достъп

Достъп от мобилен телефон и компютър