Ключът към Успешните Имотни Инвестиции

creator-preview

Създаден от: Божидар Балевски


5 (2 рейтинга)
Описание на курса

Това обучение ще ти покаже как можеш да изчисляваш с точност печалбите си от имоти. По този начин ще знаеш дали си заслужава да се закупи един имот или не.


Практическите уроци с примери ти помагат за вземане на правилни решения, които потенциално покачват възвращаемостта и понижават риска ти. Описани са също концепциите зад теорията на парите и на инвестициите - как да изчислиш своята времева стойност на парите.


Не е достатъчно да можеш да оцениш една инвестиция сама по себе си. С това обучение еще разбереш как правилно да гледаш над инвестиционни възможности. Трябва да знаеш дали инвестиция "А", която е с добри показатели, е по-добра от инвестиция "Б", която също е с добри показатели. Това обучение ти показва истински най-добрата опция.


Успешният инвеститор не просто работи с чуждо финансиране, но и стига до положения, в които има по няколко кредита. Трябва да знаеш кой кредит да изплатиш с приоритет. Това не се определя по размера на кредита, нито пък срока му, а по неговата изгодност. Ако не знаеш как да пресметнеш за секунди, кой кредит ти е по-изгоден, няма как да си успешен инвеститор в имоти. Това обучение ще ти даде нужните знания и по това направление.


Когато работиш с чуждо финансиране обикновенно трябва да знаеш и особенно ако имаш няколко източника, което е напълно нормално за успешния инвеститор ти трябва да знаеш как да прецениш, който кредит да се изплати първо е следващия кредит по-важност. Не по-големия кредит е винаги по-важен за изплащане или по-малкия, а този който ти е най-изгоден. Ако не знаеш как да пресметнеш за секунди, който кредит ти е по-изгоден ти няма да си успешен инвеститор в имоти - това обучение ти показва и точно този подход. 


Много инвеститори гледат възвращаемостта на инвестицията си или така наречения ROI - Return on Investment, но това в имотите може да те подведе изключително много поради факта, че този вид анализ не ти казва нищо за стойността и истинския успех на инвестицията ти. Има в пъти по-добри методи, които ти показва какво губиш, какво печелиш и дали трябва да предприемаш мерки.

Сигурен съм, че всички тези неща имат логика и смисъл за теб и това, което ти предоставям в момента е шанса да оптимизираш на максимум твоите инвестиции. И редом с това да постигнеш в пъти по-бързо, по-сигурно и по-лесно целите си в имотния пазар.

Съдържание на курса

17 Лекции • 01:18 Часа

Времева стойност на парите

Бъдеща стойност

Настояща стойност

Диксонтиран паричен поток

Нетна настояща стойност

Възвръщаемост на инвестициите

Годишна възвръщаемост на инвестициите

Мултипликатор на собствения капитал

Брутен коефициент на наема

Процент на капитализация

Възвръщаемост на паричните средства

Заемна константа

Стойност на кредита при нулева рентабилност

Плюсовете и минусите на ливъриджа

Стойност на ливъриджа

Коефициент на покритие на обслужването на дълга

Възвръщаемост на собствения капитал

Ревюта за курса
5 На база на 2 рейтинга
 • 5 звезди

  100%

 • 4 звезди

  0%

 • 3 звезди

  0%

 • 2 звезди

  0%

 • 1 звезди

  0%

Курсът е изключително лесен за разбиране! Абсолютно необходим за тези, които сериозно се стремят към успех в сектора на недвижимите имоти и искат да извлекат максимални печалби. Евала!

Александър Петров

Много просто пълно и ясно обяснено. Няма имот който да не минава през тези сметки вече. ЗАДЪЖИТЕЛНО за всеки който наистина иска да се занимава с имоти и да печели от тях.

Ivan Rankov

Ключът към Успешните Имотни Инвестиции

video-preview
997.00 лв.
Този курс включва:

01:18 Часа видео по заявка

Пълен доживотен достъп

Достъп от мобилен телефон и компютър