Основи на Недвижимите Имоти

creator-preview

Създаден от: Божидар Балевски


4.8 (30 рейтинга)
Описание на курса

Ако искаш да разбереш основите и детайли за 8-те имотни стратегии, ако искаш да разбереш как да правиш бързи и високоефективни анализи на имоти буквално за 1-2 минути, то това обучение е за теб. Ако също искаш да разбереш за основните хора, които трябва да имаш в отбора си, които да работят за теб, за да не работиш ти за инвестцииите си, това обучение е отново за теб. Ако се чудиш кои са най-важните неща за имотнотно финансиране и кредитиране, какви скрити разходи и данъци могат да се появвят по пътя


Ако искаш да разбереш всички най-важни неща за имотното финансиране и кредитиране, както и за всички скрити такси и данъци по пътя това обучение отново е за теб. 


В това обучение ще научиш неща като BRRRR стратегия, която ти позволява да премахнеш риска от една сделка като махнеш вложените си пари, но останеш с имота. Ще се научиш как да можеш да правиш пари в имотния пазар дори с 0 лева капитал благодарение на "wholesaling" стратегия, за която никой в България не 

говори. Ще разбереш и за стратегии за напълно пасивно инвестиране в имотни фондове като имотните АДСИЦ фондове и фондове за споделено инвестиране.


Отделно на това има множество примерни сметки, които нагледно да ти помогнат, а самите лекции в обучението са изцяло анимирани, за максимална разбираемост и улеснение. Структурата е последователна и направена така, че за нула време да събереш всички нужни знания, с които потенциално да максимизираш печалбите си и да минимизираш рисковете си в имотния пазар. 


Обучението върви и с пълна гаранция за връщане на сумата, ако то не отговаря на твоите очаквания. Но имайки предвид хилядите отзиви и репутацията на Investclub, съмнявам се това да се случи. Подготви се да надградиш знанията си!

Съдържание на курса

17 Лекции • 02:13 Часа

Основи на пазара на имоти

Най-важните неща за успех на пазара

Най-важните неща за успех на пазара - част 2

Най-точния имотен анализ

Видовете имоти - къде да се насочиш

Видове имоти - къде да се насочиш - част 2

Скритите разходи, които изяждат парите ти

Методи за оценка на имоти

Методи за оценка на имоти - част 2

Методи за oценка на имоти - част 3

От къде печелим максимално в имотния пазар

Всички видове имотни стратегии

Великолепната четворка, която работи за теб докато ти почиваш

Останалите играчи в отбора ти - адвокат, нотариус, строителни и финансови експерти

Кредитирането в България

Как да спестиш от кредит и как да го управляваш

Всички скрити разходи, изяждащи печалбите ти

Ревюта за курса
4.8 На база на 30 рейтинга
 • 5 звезди

  100%

 • 4 звезди

  0%

 • 3 звезди

  0%

 • 2 звезди

  0%

 • 1 звезди

  0%

Здравейте изгледах ОСНОВИ НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ, но ми изписва, че съм на. половината... и не само там имам проблем също и на Курсът за АКЦИИ, ПАСИВНИ ДОХОДИ, ОБЛИГАЦИИ и КРИПТО !

Eray Hodzha

Точен и ясен формат, направен така че БЕЗЦЕННА информация да се разбере и запомни максимално лесно. Заслужава си на 100 %.

Кристина

Изключително полезна и лесносмилаема информация!

Атанас Димитров

Обучението е страхотно! Изключително полезен курс, включващ в себе си много ценни и приложими съвети, формули и анализи. Курсът ни учи как да оценим имота и да разберем дали сделката е добра за нас

Симеон Георгиев

Обучението е добро за начинаещи инвеститори в сферата на недвижимите имоти пропоръчвам!

Виктор Балчев

Страхотен курс за недвижими имоти

Алексей Енчев

Курсът е добър за хора, които нямат никакъв опит с имоти и засяга също теми за хора с опит, които си заслужават дискутиране. Препоръчвам да се наблегне на местните особености повече на места.

Vladimir Shishkov

Здравейте, изказвам благодарността си към Божидар Балевски и целият екип на Investclub.bg, за чудесно подредения и адекватно поднесен курс. Очаквам с нетърпение следващите обучения. Поздрави.

Божидар Семов

Препоръчвам курса с две ръце !

Rosen

Страхотно обучение.

Красимир Николов

Основи на Недвижимите Имоти

video-preview
997.00 лв.
Този курс включва:

02:13 Часа видео по заявка

Пълен доживотен достъп

Достъп от мобилен телефон и компютър