За нас

Здравей и добре дошъл в INVESTCLUB - мястото, което е посветено на това да ти предостави най-полезната информация от света на инвестициите, за да постигнеш финансова свобода!

Финансовата независимост е нещото, към което всички се стремим, за да пишем сами правилата на своя живот. Но за да достигнем до нивото на неограничени възможности, първо трябва да натрупаме необходимите знания, които ще ни отведат до там.

Какво е INVESTCLUB?

INVESTCLUB е най-добрата платформа за финансови обучения у нас, както и мястото, в което ще откриеш ключа към успеха. Ние предоставяме качествени знания, приложими на практика, за хората, които искат да инвестират и да бъдат успешни в България.

Тук ще получиш серия от безплатни и платени обучения, които ще развият твоите финансови, икономически и инвестиционни познания. Ще разшириш кръгозора си за това как да управляваш личните си финанси и наистина да печелиш.

Освен подробни обучения на достъпен език, тук ще откриеш и безплатен новинарски портал с най-важната и актуална информация от света на инвестициите и финансите.

Koй стои зад проекта INVESTCLUB?

Казвам се Божидар Балевски и съм основателят на INVESTCLUB, както и на YouTube канала със същото име, който набра завидна популярност през последните 2 години.

От над 10 години съм напълно погълнат от темите за инвестиции и лични финанси. Целият ми живот и ежедневие се въртят около финансовия и икономическия свят и вече едно десетилетие активно инвестирам в множество активни сектори. Изучавал съм тематиката професионално в най-престижната гимназия за финанси и икономика в София, след което и в Хагския университет в Нидерландия.

Това, което личният ми опит спокойно може да потвърди, е, че не е нужно да изучавате тези неща професионално или в университет, за да достигнете до високо ниво на финансова грамотност.

Ако имаш правилните знания, можеш да спестиш време и пропуснати възможности!

Каква е мисията на INVESTCLUB?

Всичко може да бъде научено от самия теб! Единственото нещо, което трябва да намериш, е достоверен и лесно смилаем източник на информация. Това представляват и обученията на INVESTCLUB, като това е и мисията на ютуб канала ни. За възможно най-кратко време, "без разтягане на излишни локуми", ти да получиш максималното, спрямо вложеното време и средства.

Влагайки най-важното от себе си - време и пари, в замяна ти ще се сдобиеш с нужните теоретически и практически знания. Целта е да можеш да превърнеш тези знания в реални възможности, носещи реална възвръщаемост на твоите инвестиции. Мисията на INVESTCLUB е да предостави на всеки българин възможността да промени жизнения си стандарт, а потенциала за това се крие в образованието и постоянното търсене на нови знания.

Защо курсовете на Investclub
са подходящи за теб?


about-image
Открий своя път към финансовия успех с Investclub.

Всички обучения са внимателно разработени по методологиите на най-великите инвеститори и гарантират успех в сферата. Запознай се с теми като лични финанси, акции, инвестиционни стратегии и най-новите възможности в дигиталния свят.

Започни пътуването си към финансовото майсторство с Investclub още днес!

Вземи своето безплатно обучение!
about-image

Не си сигурен от къде да
започнеш?


where-to-start

Имаме ПОДАРЪК за теб! "Лични финанси от А до Я" е цялостно, безплатно обучение, което е подходящо за натрупване на солидна основа от знания, както за начинаещи, така и за по-напреднали инвеститори.

Започни финансовото си пътешествие и изгради фундаментални знания в областта на инвестициите, финанасите, икономиката и управлението на личните ти средства.

Започни СЕГА!

Вземи своето безплатно обучение!
where-to-start

Стани част от клуба
на инвеститора!

14,686

Обучаващи се

13,349

Успешно завършили

66,745,000 лв.

Генерирани печалби от наши ученици

Често задавани въпроси

Истината е, че в Гугъл можеш да намериш почти всякаква информация. Но качествената такава ще е зарината сред блатото от объркваща, трудна за разбиране, а на места и грешна база данни от информация. Колкото по-пипкава и важна е дадена материя, толкова по-критичен трябва да си към източниците, от които си набавяш знания по нея.


Обученията на Инвестклуб предоставят не просто информация а знания, умения и създаване на потенциал за успехи. Това става чрез нашите специализирани анимации, затворена общност и анализи стъпка-по-стъпка, които дават примерите, нужни за пълното разбиране на материята.


Цифрите говорят сами за себе си. Неслучайно сме най-голямата онлайн платформа за финансово образование и грамотност с над 10 000 души, преминали нашите обучения. Лесно разбираемите ни анимации, начина на обяснение и примерните анализи, произлизащи от ученията на най-великите и доказани инвеститори в света, са ключът към нашия успех.

Както казва Айнщайн, ако дадена сложна материя не може да се обясни така, че и шест годишно дете да я разбере, то тя не е обяснена както трябва. Обученията на Investclub спазват изцяло това велико изказване, до най-финия детайл, за да можеш да приложиш наученото на практика.

Обученията са структурирани така, че 15-20 минути на ден са достатъчни, за да постигаш прогрес. Освен това имаш доживотен достъп до всички материали и можеш да се върнеш към тях по-късно.


И все пак, ако най-успешните инвеститори и бизнес хора в света имат часове време да четат книги и да се развиват в нови насоки, всеки друг отговорен към своето развитие човек има това минимално време.

На база на резултатите на хиляди души и нашия личен опит… ДА! Парите за обученията си заслужават, ако в рамките на 12 месеца след влизането ти в програмата, са се върнали при теб под формата на по-висока възвръщаемост, по-големи печалби и оптимизиран риск. Ние сме сигурни, че ако вложиш минимално време и необходимите усилия, ще постигнеш резултати.

Структурата на всяко обучение е такава, че винаги се започва с основните теоретични фундаменти. След това се преминава към практическа част с анализи стъпка-по-стъпка, които след това могат лесно да се репродуцират от обучаващите се.

За ваше улеснение имаме ежедневна клиентска линия на телефон +359 884 837 230, където нашите експертни колеги ще ви помогнат да направите правилния избор.

Ако целиш достъп до безаналогови лекции от страна на начин на обяснение и представяне, практическа насоченост, доказани методологии, затворена общност от хора с еднакви на твоите цели и амбиции, то сам можеш да прецениш какво стои на хоризонта, ако се присъединиш към нас.

Достъпът е ЗАВИНАГИ! Веднъж закупено, даденото обучение е достъпно завинаги, както и бъдещите му обновени версии.