Езикът на NFT и Web 3.0 света

creator-preview

Създаден от: Божидар Балевски


5 (66 рейтинга)
Какво ще научите
 • Интернет светът навлиза в нов етап, който често се нарича Уеб 3.0. Това е най-новият и най-високо перспективен момент за печалба от еволюцията на интернет пространството.
Описание на курса

NFT секторът е един от най-новите финансови сектори в световен мащаб. Изключителна рядкост е, че живеем във времена, които са придружени със стартирането на множество нови възможностти за изкарване на доходи. В това обучение ще говорим не само за NFT-та, как да ги анализираме, как да намалим риска, от къде да черпим качествена информация и много други, но ще говорим и за метавселените на Decentraland, Sandbox и Decentral games. Метавселените са, отново, нови концепции и нещо, което може да ни помогне да изкарваме огромни суми във времето.  Тези две нови концепции са пряко обвързани и с play-to-earn модела, в превод "играй и печели", който се отнася за видео игри, които са базирани на крипто модели и ни позволяват да изкарваме пари, играейки дадена игра.


Чрез това обучение за NFT вие ще може да започнете да работите в сектора и ще имате готовността да се захванете с този нов занаят. На този етап трудно можем да наречем NFT сектора инвестиционен сектор, но ако разбираме какво правим, можем спокойно да превърнем тази новост в наш занаят. Разликата между инвестиция и занаят е, че една инвестиция може лесно да бъде пресметната дали е нещо добро или не и инвестицията включва времеви хоризонт от множество години, а понякога и десетилетия. Занаятът от своя страна е нещо, което трябва активно да правим и да следим, но за сметка на това, можем ежедневно да изкарваме пари от него. 


Самият ни лектор, Николай Цветков, е доказан човек в NFT средите и успехите му се измерват не в хиляди левове, а в стотици хиляди левове печалби, което неиминуемо доказва и неговите знания в сферата. Ники не е започнал с голяма сума или  предишни знания, започнал е с минимална сума и голямо желание. Преминал е през много спънки и пропасти и всичките му знания и опит ще ви бъде предадени по-лесен и смилаем начин. Идеята е след това вие да можете да избегнете тези грешки и да навлезнете по-бързо и по-дълбоко в света на NFT търговията. Оригиналната версия на обучението е от 18 лекции, но вече надградихме и добавихме 5 нови лекции за общ брой от 23. Когато се събере нова, актуална и важна информация, тя ще бъде добавяна и всеки, закупил курса, ще придобива достъп и до нея.


Като допълнителен бонус за всички закупили обучението, ше предоставим и два месеца безплатен достъп до затворената ни Discord група за NFT информация. Цената на месечния абонамент по принцип е 100 лева, тоест цената за два месеца достъп е 200 лева, но реалната стойност е в пъти по-голяма. Информацията, която се споделя в групата идва от други сайтове и групи, за които сме платили десетки хиляди левове.


Отделно на този безплатен достъп, всеки закупил обучението ще има 1 час безплатна консултация с екипа на Investclub. По време на тази консултация могат да бъдат изкоментирани всякакви въпроси, проблеми и възможностти, които са възникнали по време на образователния процес. Цената за подобна индивидуална консултация е 150 лева, но за закупилите обучението, тя ще бъде подарък.

Цялото обучение е със споделен екран и всичко се прави стъпка по стъпка.  Закупилите го получават перманентен достъп до него.

За кого е този курс:
 • Колко по-рано се качат първенците на влака, толкова повече може да се спечели. За това не се бави и разбери на къде отива светът и как да спечелиш от новите иновации в него!

Съдържание на курса

23 Лекции • 09:35 Часа

Въведение в темата и обучението

Какво е NFT и кои са основните блокчейни?

Кои са основните крипто портфейли?

Как да използвате борсата Бинанс?

Как да използвате платформата VEVE?

Покупка на NFT от VEVE - жив пример

Покупка на дигитален комикс от VEVE?

Видове NFT дропове и как се минтва по-успешно?

Как да се пазим от измами в NFT света?

Пример за NFT дроп със силно лимитиран риск

Какво е газ и как да се справим с газ войните на Етериум мрежата?

Как да боравим с OpenSea?

Как да използваме платформата MagicEden?

Как да открием NFT проекти с голям потенциал от рано?

Изграждане на информационна база

Кога да продадем едно NFT?

Спорт и NFT индустрията - част 1

Спорт и NFT индустрията - част 2

Играй видео игри и печели пари - Play-to-earn модела

Най-установените метавселени и как да ги използваме?

Как да играете играта DeFiKingdoms?

Покупка на ONE от Бинанс и депозит в DeFi Kingdoms - упражнение

Как да играете играта RaidParty?

Ревюта за курса
5 На база на 66 рейтинга
 • 5 звезди

  100%

 • 4 звезди

  0%

 • 3 звезди

  0%

 • 2 звезди

  0%

 • 1 звезди

  0%

Езикът на NFT и Web 3.0 света

video-preview
997.00 лв.
Този курс включва:

09:35 Часа видео по заявка

Пълен доживотен достъп

Достъп от мобилен телефон и компютър