Езикът На Инвестициите

Този продукт е съвкупност от четири образователни обучения. Предоставяме ви възможност да ги закупите с намаление.

Чрез крипто обучението, облигационното ни обучение и обучението ни за акции, вие се сдобивате с практически и технически знания, които са насочени към трите най-важни финансово активни групи в света. Крипто екосистемата е изключително нашумяла в момента и е важно да натрупаме максимум знания, за да може да се възползваме и капитализираме от този тренд, преди "влака да тръгне".

Пазара на акции винаги е бил в епицентъра на финансовия свят и чрез нашето обучение вие ще се научите да минизирате риска и да максимизирате печалбите. Преминаваме през повече от 50 различни метрики, които ще ви направят експерт в сферата на фундаменталния анализ на акции.

Другото изключително важно нещо е, да сме добре образовани за това, как работи светът на облигациите. В момента те са забравена активна група, но историята ни показва и доказва, че това е само моментно явление. Привидно изглеждащи като залязваща звезда, идните години облигациите отново ще изгреят ярко над инвестиционният хоризонт. 

Ако искате да изкарвате пасивни доходи от финансовите пазари, то тогава, това обучение със сигурност е за вас. Чрез това обучение за инвестиционни фондове и колективни схеми ще получите напълно всички нужни знания за пасивното инвестиране.

Курсове

Фундаментален Анализ

Фундаментален Анализ

Фундаменталният анализ е най-важното нещо за всеки, който иска да се нарече успешен инвеститор. Както казва Уорън Бъфет: "Най-важният инструмент, в кутията на инвеститора, трябва да е фундаменталният анализ.” Научи се да оценяваш компании и да взимаш информирани решения, минимизирай риска и максимизирай печалбите чрез това обучение!

Разгледай
Пасивни доходи от инвестиции

Пасивни доходи от инвестиции

Желаеш ли да генерираш пасивен доход от финансовите пазари? Това изчерпателно обучение за пасивен доход има за цел да ти предостави основните знания за успешно пасивно инвестиране. Открий пътя към пасивния доход чрез инвестиционни фондове и колективни инвестиционни платформи. Започни сега, отделяйки само по няколко минути на ден!

Разгледай
Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ

Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ

Това обучение е създадено с цел да ти даде нужните суперсили, с които да предказваш движенията на всички други по-малки активни групи. Облигациите са най-големият оксиморон в света на инвестициите, защото с най-големият, а пък най-малко разбиран актив. А в същото време те движат всички останали пазари. Разбери как да изчисляваш доходността и как да минимизираш риска. Инвестирай в своето бъдеще днес.

Разгледай
Езикът на КРИПТОВАЛУТИТЕ

Езикът на КРИПТОВАЛУТИТЕ

Овладей изкуството на крипто инвестициите. Това обучение разнищва крипто екосистемата, като ти дава знания за постигане на финансов успех. Най-новата активна група предлага и потенциално най-животопроменящи инвестиционни резултати, за това не изпускай бързия влак към своята финансова независимост. Снабди се с увереност и знания, за да взимаш информирани решения още сега!

Разгледай

Езикът На Инвестициите

Фундаментален Анализ Пасивни доходи от инвестиции Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ Езикът на КРИПТОВАЛУТИТЕ
3,988.00 лв.