Традиционния Финансов Свят

С пакета от курсове 'Традиционният Финансов Свят', ви предлагаме цялостно разбиране за ключовите аспекти на финансовите пазари. Този пакет, включващ 'Акции', 'Пасивни Доходи' и 'Облигации', ви предоставя необходимите знания и умения, за да успеете в традиционния финансов свят. Научете се как да инвестирате в акции, как да генерирате постоянни пасивни доходи и как да разбирате и инвестирате в облигации. Без значение дали сте начинаещ, или искате да усъвършенствате своите знания, този пакет е перфектният старт за вашия финансов успех.

Курсове

Фундаментален Анализ

Фундаментален Анализ

Фундаменталният анализ е най-важното нещо за всеки, който иска да се нарече успешен инвеститор. Както казва Уорън Бъфет: "Най-важният инструмент, в кутията на инвеститора, трябва да е фундаменталният анализ.” Научи се да оценяваш компании и да взимаш информирани решения, минимизирай риска и максимизирай печалбите чрез това обучение!

Разгледай
Пасивни доходи от инвестиции

Пасивни доходи от инвестиции

Желаеш ли да генерираш пасивен доход от финансовите пазари? Това изчерпателно обучение за пасивен доход има за цел да ти предостави основните знания за успешно пасивно инвестиране. Открий пътя към пасивния доход чрез инвестиционни фондове и колективни инвестиционни платформи. Започни сега, отделяйки само по няколко минути на ден!

Разгледай
Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ

Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ

Това обучение е създадено с цел да ти даде нужните суперсили, с които да предказваш движенията на всички други по-малки активни групи. Облигациите са най-големият оксиморон в света на инвестициите, защото с най-големият, а пък най-малко разбиран актив. А в същото време те движат всички останали пазари. Разбери как да изчисляваш доходността и как да минимизираш риска. Инвестирай в своето бъдеще днес.

Разгледай

Традиционния Финансов Свят

Фундаментален Анализ Пасивни доходи от инвестиции Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ
2,991.00 лв.