Новия Финансов Свят

С нашия пакет от курсове 'Новият Финансов Свят', ви предлагаме ключа към бъдещето на финансите. Този комплект, включващ 'DeFi', 'NFT' и 'Езикът на криптовалутите', ви предоставя необходимите знания, за да разберете и участвате активно в новата ера на дигиталните финанси. Открийте децентрализираните финанси (DeFi), научете се какво представляват нефунгибелните токени (NFT) и усвоете езика на криптовалутите. Този пакет е идеалният начин да влезете в света на криптовалутите и да сте в крак с най-новите финансови тенденции.

Курсове

Пасивни Доходи от DeFi - стъпка по стъпка

Пасивни Доходи от DeFi - стъпка по стъпка

Това DeFi обучение ви предоставя знания и умения, с които да се ориентирате във вълнуващия свят на децентрализираните финанси.

Разгледай
Езикът на NFT и Web 3.0 света

Езикът на NFT и Web 3.0 света

Включи се в експлозивно разрастващата се сфера на NFTs и открий възможностите, които те предлагат, от цифрово изкуство до виртуални недвижими имоти. Научи как Web 3.0 реорганизира интернет, като поставя контрола в ръцете на потребителите. Запиши се, защото колкото по-рано се качиш на един тренд, толкова повече потенциални печалби може да извлечеш. Бъди сред топ 1% от хората, които са навътре в тази сфера и започни сега!

Разгледай
Езикът на КРИПТОВАЛУТИТЕ

Езикът на КРИПТОВАЛУТИТЕ

Овладей изкуството на крипто инвестициите. Това обучение разнищва крипто екосистемата, като ти дава знания за постигане на финансов успех. Най-новата активна група предлага и потенциално най-животопроменящи инвестиционни резултати, за това не изпускай бързия влак към своята финансова независимост. Снабди се с увереност и знания, за да взимаш информирани решения още сега!

Разгледай

Новия Финансов Свят

Пасивни Доходи от DeFi - стъпка по стъпка Езикът на NFT и Web 3.0 света Езикът на КРИПТОВАЛУТИТЕ
2,991.00 лв.