Майстора на инвестициите


Курсове

Ключът към Успешните Имотни Инвестиции

Ключът към Успешните Имотни Инвестиции

Ако не знаеш как да изчислиш точно колко ще спечелиш от една имотна инвестиция, не знаеш какво правиш и рискуваш да загубиш много време, лични средства и възможности. В същото време, знаейки кога да инвестираш с високо ниво на сигурност, да знаеш кога, кой кредит да вземеш или да изплатиш и как точно да оптимизираш всяка твоя стъпка, ще те докара до нивото, на което искаш да си. А именно по-високо ниво на възможности в имотния пазар. В това обучение са включени всички упоменати неща и още много други.

Разгледай
Деклариране на Данъци

Деклариране на Данъци

Всеки инвеститор трябва да знае как правилно да отрази дейността си в своята данъчна декларарция, за да бъде изряден пред държавата! Разбери стъпка по стъпка как се попълва годишната данъчна декларация от водещ данъчен експерт. Ще получиш достъп и до анализ на често срещани данъчни казуси, които ще ти дадат ясна представа как и на какви принципи работи данъчната система в България.

Разгледай
Основи на Недвижимите Имоти

Основи на Недвижимите Имоти

Правилното разбиране на основите на имотните инвестиции е ключа към правилния старт. Ако не разбираш как да правиш бързи и висококачествени анализи ще се озовеш на грешен път. Разбери 8-те стратегии на имотните инвестиции, тънкостите на кредитирането, на разходите и на други важни аспекти. Това обучение включва безценна информация, която ще ти спести време, усилия риск и потенциало ще увеличи всички твои резултати и бъдещи печалби. Драстично!

Разгледай
Пасивни Доходи от DeFi - стъпка по стъпка

Пасивни Доходи от DeFi - стъпка по стъпка

Това DeFi обучение ви предоставя знания и умения, с които да се ориентирате във вълнуващия свят на децентрализираните финанси.

Разгледай
Езикът на NFT и Web 3.0 света

Езикът на NFT и Web 3.0 света

Включи се в експлозивно разрастващата се сфера на NFTs и открий възможностите, които те предлагат, от цифрово изкуство до виртуални недвижими имоти. Научи как Web 3.0 реорганизира интернет, като поставя контрола в ръцете на потребителите. Запиши се, защото колкото по-рано се качиш на един тренд, толкова повече потенциални печалби може да извлечеш. Бъди сред топ 1% от хората, които са навътре в тази сфера и започни сега!

Разгледай
Фундаментален Анализ

Фундаментален Анализ

Фундаменталният анализ е най-важното нещо за всеки, който иска да се нарече успешен инвеститор. Както казва Уорън Бъфет: "Най-важният инструмент, в кутията на инвеститора, трябва да е фундаменталният анализ.” Научи се да оценяваш компании и да взимаш информирани решения, минимизирай риска и максимизирай печалбите чрез това обучение!

Разгледай
Пасивни доходи от инвестиции

Пасивни доходи от инвестиции

Желаеш ли да генерираш пасивен доход от финансовите пазари? Това изчерпателно обучение за пасивен доход има за цел да ти предостави основните знания за успешно пасивно инвестиране. Открий пътя към пасивния доход чрез инвестиционни фондове и колективни инвестиционни платформи. Започни сега, отделяйки само по няколко минути на ден!

Разгледай
Имоти за Краткосрочни Наеми

Имоти за Краткосрочни Наеми

Това обучение ще те запознае с имотната стратегия, която за няколко години разтърси пазара – отдаването на имоти за краткосрочни наеми! Чрез платформи като Airbnb се отключиха невиждани възможности, с които някои имоти могат да генерират доходности в пъти биещи тези от дългосрочни наеми. Разбери как да инвестираш на този пазар и как правилно да управляваш имоти, отдавани за краткосрочни наеми.

Разгледай
Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ

Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ

Това обучение е създадено с цел да ти даде нужните суперсили, с които да предказваш движенията на всички други по-малки активни групи. Облигациите са най-големият оксиморон в света на инвестициите, защото с най-големият, а пък най-малко разбиран актив. А в същото време те движат всички останали пазари. Разбери как да изчисляваш доходността и как да минимизираш риска. Инвестирай в своето бъдеще днес.

Разгледай
Езикът на КРИПТОВАЛУТИТЕ

Езикът на КРИПТОВАЛУТИТЕ

Овладей изкуството на крипто инвестициите. Това обучение разнищва крипто екосистемата, като ти дава знания за постигане на финансов успех. Най-новата активна група предлага и потенциално най-животопроменящи инвестиционни резултати, за това не изпускай бързия влак към своята финансова независимост. Снабди се с увереност и знания, за да взимаш информирани решения още сега!

Разгледай

Майстора на инвестициите

Ключът към Успешните Имотни Инвестиции Деклариране на Данъци Основи на Недвижимите Имоти Пасивни Доходи от DeFi - стъпка по стъпка Езикът на NFT и Web 3.0 света Фундаментален Анализ Пасивни доходи от инвестиции Имоти за Краткосрочни Наеми Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ Езикът на КРИПТОВАЛУТИТЕ
9,970.00 лв.