Цялостен Пасивен Доход

Усвоете тайните на финансовата независимост с нашия пакет от курсове 'Цялостен Пасивен Доход'. Този специален пакет, включващ курсовете 'Облигации' и 'Пасивни Доходи', е създаден, за да ви помогне да разберете и използвате различни стратегии за генериране на пасивен доход. Научете се да разбирате и инвестирате в облигации, и разкрийте различни методи за създаване на постоянни пасивни доходи. Този пакет е идеален за всеки, който иска да постави основите на личната си финансова свобода и да изгради устойчив източник на доход.

Курсове

Пасивни доходи от инвестиции

Пасивни доходи от инвестиции

Желаеш ли да генерираш пасивен доход от финансовите пазари? Това изчерпателно обучение за пасивен доход има за цел да ти предостави основните знания за успешно пасивно инвестиране. Открий пътя към пасивния доход чрез инвестиционни фондове и колективни инвестиционни платформи. Започни сега, отделяйки само по няколко минути на ден!

Разгледай
Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ

Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ

Това обучение е създадено с цел да ти даде нужните суперсили, с които да предказваш движенията на всички други по-малки активни групи. Облигациите са най-големият оксиморон в света на инвестициите, защото с най-големият, а пък най-малко разбиран актив. А в същото време те движат всички останали пазари. Разбери как да изчисляваш доходността и как да минимизираш риска. Инвестирай в своето бъдеще днес.

Разгледай

Цялостен Пасивен Доход

Пасивни доходи от инвестиции Езикът на ОБЛИГАЦИИТЕ
1,994.00 лв.