Езикът на NFT и Web 3.0 света
Автор:
Съдържание: Онлайн видео урок
За кого е полезно: Начинаещи и напреднали
Информацията е с образователна цел. Не е финансов съвет!

NFT секторът е един от най-новите финансови сектори в световен мащаб. Изключителна рядкост е, че живеем във времена, които са придружени със стартирането на множество нови възможностти за изкарване на доходи. В това обучение ще говорим не само за NFT-та, как да ги анализираме, как да намалим риска, от къде да черпим качествена информация и много други, но ще говорим и за метавселените на Decentraland, Sandbox и Decentral games. Метавселените са, отново, нови концепции и нещо, което може да ни помогне да изкарваме огромни суми във времето. Тези две нови концепции са пряко обвързани и с play-to-earn модела, в превод "играй и печели", и визира видео игри, които са базирани на крипто модели и ни позволяват да изкарваме пари, играейки дадена игра.

Чрез това обучение за NFT вие ще може да започнете да работите в сектора и ще имате готовността да се захванете с този нов занаят. На този етап трудно можем да наречем NFT сектора инвестиционен сектор, но ако разбираме какво правим, можем спокойно да превърнем тази новост в наш занаят. Разликата между инвестиция и занаят е, че една инвестиция може лесно да бъде пресметната дали е нещо добро или не и инвестицията включва времеви хоризонт от множество години, а понякога и десетилетия. Занаятът от своя страна е нещо, което трябва активно да правим и да следим, но за сметка на това, можем ежедневно да изкарваме пари от него. 

Самият ни лектор, Николай Цветков, е доказан човек в NFT средите и успехите му се измерват не в хиляди левове, а в стотици хиляди левове печалби, което неиминуемо доказва и неговите знания в сферата. Ники не е започнал с голяма сума или  предишни знания, започнал е с минимална сума и голямо желание. Преминал е през много спънки и пропасти и всичките му знания и опит ще ви бъде предаден, по-лесен и смилаем начин, така че след това вие да можете да избегнете тези грешки и да навлезнете по-бързо и по-дълбоко в света на NFT търговията. Общо лекциите в обучението ще са 18 на брой като във времето ще се добавят нови такива, както и ще се следи дали някъде има промяна, за да може след това самата лекция да се поднови, ако има нужда. 

Като допълнителен бонус за всички закупили обучението, искаме да предоставим и два месеца безплатен достъп до затворената ни Discord група за NFT информация. Стойността на месечния абонамент е 100 лева, тоест стойността за два месеца достъп е 200 лева, но реалната стойност е в пъти по-голяма. Информацията, която се споделя в групата идва от други сайтове и групи, за които сме платили десетки хиляди левове и ще видите главната група, NFT билета и цената за него в обучението.
Важно е да упоменем, че информацията в Discord групата е със само и единствено образователна цел и в групата няма да се дават никакви инвестиционни съвети или съвети за покупки и продажби. В самата група може да задавате и вашите въпроси относно обучението, лекциите или някои play-to-earn игри, но вярваме, че повече неща ще ви станат ясни след като изгледате обучението ни. Идеята на групата не е само да ви запознава с полезна и високо качествена NFT информация, а и да ви помогне да изградите общност и контакти в NFT сферата тук в България, а това е практически безценно. 

Отделно на този безплатен достъп, всеки закупил обучението ще има 1 час безплатна консултация с екипа на investclub. По време на тази консултация могат да бъдат изкоментирани всякакви въпроси, проблеми и възможностти, които са възникнали по време на образователния процес. Цената за подобна индивидуална консултация е 150 лева, но за закупилите обучението това е безплатно.

Цялото обучение е със споделен екран и всичко се прави стъпка по стъпка и достъпа няма лимит, тоест докато сайта ни investclub.bg е наличен ще може да го гледате.

597.00 лв.

Пакетът включва следните обучения

В първата лекция ще направим въведение в обучението, ще преминем през всички теми и ще се запознаете с историята, труда и успехите на нашия NFT експерт.

В тази лекция ще разберете какво е умен договор, какво е NFT, какво означва минт, кои са основните пазари за покупко-продажба и кои са главните NFT блокчейни.

В тази лекция ще покажем кои са четирите най-добри и използвани крипто портфейли за mint-ване на NFT за всеки блокчейн.

В тази лекция ще ви бъде демонстрирано как да си закупите криптовалути от борсата Binance.

В тази лекция ще разберете как да започнете да използвате платформата VEVE за покупки и продажби на NFT-та.

В тази лекция показвамe как се закупуват NFT-та от VEVE

В тази лекция показвамe как се закупуват дигитални комикси от платформата Veve.

В тази лекция преминаваме през това какви са различните видове измами в NFT света и най-вече, как да се защитим от тях.

В тази лекция говорим за различните видове бели листи - "whitelists", показваме как може да минтвате през самия умен договор, а не през сайта.

В това кратко видео се дава пример с NFT, което може да се минтне и след това ако решим директно да го продадем, реализираме печалба с риск близко до 0.

В тази лекция ще се научите как да преценявате газта си преди да минтнете NFT от проект с високо търсене и как да спестявате пари за газ.

В тази лекция преминаваме през процеса на покупка и продажба на един проект на платформата OpenSea, както и други скрити и много полезни материали.

В лекцията говорим за процеса на покупка и продажба на върху Солана мрежата. MagicEden e и най-голямата платформа за NFT и преминаваме през нея.

В тази лекция ще се научим как да намираме стойностни NFT проекти в зародиш, използвайки различни NFT инструменти.

В тази лекция ще научим как да филтрираме информацията така че да извличаме само това, което би ни донесло стойност. Подготвили сме списък с десетки канали и източници.

В тази лекция ще ви демонстрираме ключовите моменти, когато цената на едно NFT може да се промени.

В тази лекция ще ви представим най-популярните сайтове за инвестиции в спортни NFT.

В тази лекция ще ви представим най-популярните сайтове за инвестиции в спортни NFT.

В тази лекция ще се запознаете с различните типове Play-to-earn игри. Ще дам пример с някои от най-популярните такива.

В тази лекция ще разгледаме двете най-популярни метавселени и ще демонстрираме как се използват. Decentraland и Sandbox. Говорим и за Decentral Games - нов вид казино.

Тази игра не е просто игра. Тя представлява огромна DeFi екосистема, в която можете да изкарвате пасивни доходи, можете да печелите награди, да си развивате героя.

RaidParty e нова игра, изградена на Етериум блокчейн мрежата.