Пасивни доходи от инвестиции
Автор:
Съдържание: Онлайн видео урок
За кого е полезно: Начинаещи и напреднали
Тази лекция е част от курс: Езикът на ИНВЕСТИЦИИТЕ
Информацията е с образователна цел. Не е финансов съвет!

Ако искате да изкарвате пасивни доходи от финансовите пазари, то тогава, това обучение със сигурност е за вас. Чрез това обучение за инвестиционни фондове и колективни схеми ще получите напълно всички нужни знания за пасивното инвестиране.

Преминаваме подробно през петте основни видове фондове и схеми за тази цел, задълбочаваме в изключителни детайли в рисковете, възможностите, опциите и механиките на всяка една опция. Говорим за всичко свързано с взаимни фондове, как да се защитим от тях, за колективни схеми. за споделено финансиране от сорта на peer-to-peer и real estate crowdfunding моделите. И най-вече, слагаме огромен акцент върху най-доказалите се възможности за изкарване на пасивни доходи -  ETF фондове и REIT фондовете за недвижими имоти.

Практическата насоченост е от ключово значение, но няма как да сте уважавани инвеститори без основите на теоретическата част и знанията, които тя дава. В този образователен продукт са представени двете страни на монетата и качеството е без аналог за България.

През нашите лекции и програми са преминали вече хиляди души и сме горди да заявим, че това обучение не е виждано до момента от никой интересуващ се от темата финанси в България. Всеки, който реши да направи така важната първа стъпка към по-добро финансово здраве, ще оцени животопроменящите знания в този курс.

597.00 лв.

Пакетът включва следните обучения

В лекцията ще разберете историята на взаимните фондове, хедж фондовете, p2p схемите, споделено финансиране, АДСИЦ - (REIT) фондове и борсово-търгувани фондове - (ETF).

В тази лекция ще разберете каква е структурата на взаимните фондове, какви са разходите, какви са вашите опции, ще научите за най-големите играчи и още много други неща.

В тази лекция ще научите от какво се състоят едни от най-новите инвестиционни инструменти - p2p схемите и ще получите практически знания.

В тази лекция ще разберете от какво се състоят схемите за колективно финансиране на имоти - real estate crowdfunding и ще разгледаме реални опции и възможностти.

Така нареченият "ETF" на английски, по думите на великия Уорън Бъфет, е единственият инструмент, който той би препоръчал на обикновенния човек.

В тази лекция правим анализи на няколко борсови фонда, ще получите практически знания и конкретни сайтове, от които бързо и лесно да намирате желаните от вас фондове.

В лекцията говорим за рисковете в ETF индустрията и по-специално за евентуалния балон, който се е образувал благодарение на масовата адопция на този финансов инструмент.

В лекцията говорим за АДСИЦ фондовете или по-известни с английския си термин - REIT фондове. Тези фондове ни позволяват да печелим от глобалния пазар на недвижими имоти.

В тази лекция ще преминем през напълно всички REIT опции и по този начин, вие ще получите напълно цялата нужна ви информация, която след това да използвате.

Чрез тази лекция ще получите всички нужни практически знания, чрез които да правите анализ на един фонд за недвижими имоти

В тази лекция ще преминем през най-важния индекс в света - S&P500 и ще разберете каква е структурата на този инструмент.

В тази лекция ще научите всички подкатегории на индекса и ще можете да се насочите след това в тези, които ви допадат най-много.