Безплатно
Лични финанси
Автор:
Съдържание: Онлайн видео урок
За кого е полезно: Начинаещи и напреднали
Информацията е с образователна цел. Не е финансов съвет!

Чрез това напълно БЕЗПЛАТНО обучение, "Лични финанси от А до Я", ще получите една изключително стабилна основа що се отнася до финанси, икономика и управление на личните ви средства. 


Последователността на обучението е така направена, че да може по най-лесния начин да преминете от базовите неща към по напредналата материя.


Това обучение е насочено както за всеки начинаещ, така и за по-напреднали ентусиасти в изброените сфери.

Обучението стартира с похвати и стратегии за поставяне на цели, след това преминаваме към стратегии за спестяване и бюджетиране, последвано от видео лекции за историята и функциите на всяка една главна активна група - суровини, акции, имоти и облигации. След като се запознаем с историята на активните групи ще преминем през 2 допълнителни лекции, разкриващи историята на парите и описващи с изключителни детайли как да избираме какви физически златни и сребърни инвестиции да правим. След това ще се запознаем с процесите, които стоят зад риск мениджмънта. Лекцията ни за риск мениджмънт ще е една от най-важните, тъй като разделяме процеса на пет стъпки и тези пет стъпки минизират драстично шансовете да загубите вашите парични средства. Следваща тема ще бъде финансовата система в България. Наблягаме на българските банки, говорим си за застраховане, жилищни и ипотечни кредити.

Целта на обучението е след като преминете през него, да повдигнете драстично нивото на финансовите и инвестиционни ви знания, чрез което да преминете на следващото по-високо ниво и да се катапултирате до желаните от вас финансови възможностти и резултати.

0.00 лв.

Пакетът включва следните обучения

Тук ще преминем през принципа S.M.A.R.T. Този принцип ще играе ролята на пътеводител за вашите цели.

Без да спестявате ще е почти невъзможно да се катапултирате на следващото ниво. Спестяването играе ролята на прижуната, която стои зад катапулта - без нея няма как спусъ

В това видео ще преминем през историята на всяка една главна активна група. В това число спадат суровините, недвижимите имоти, облигациите и акциите.

В тази лекция говорим за видовете фондове, различните методологии на инвестиране, преминаваме през най-големите световни борси.

В това видео ще преминем през това какво е облигация и каква е историята.

Тук ще разгледаме всички начини, чрез които може да изкарвате доходи от един имот, както и основни сметки за изчисление на възвръщаемостта от имотната ви инвестиция.

В тази лекция ще обърнем внимание на видовете рискове, които застрашават тази активна група и на разлините начини, чрез които вие може да навлезете в пазара на суровини.

В това видео ще разберете, защо парите са ни нужни, ще разберете какви са качествата, които правят един предмет да е подходящ за пари и на къде отива бъдещето на парите.

В тази лекция ще разберете какви златни и сребърни монети е добре да се купуват и при какви покупки бивате товарени допълнително с такси.

Разбирането на риска намалява шанса да имате перманентна загуба на капитал и процесите, които ще разгледаме, помагат с драстичното намаляване на рисковете.

В това видео не само ще отговорим на въпроса кое е по-добре - да спестявате или да инвестирате, но и ще разберете какво представлява висока и какво е реална възвращаемост

В това видео ще ви запознаем с калкулатор, който ще ви отвори очите и ще може да видите, какво е възможно за вас в света на инвестициите.

В това видео преминаваме през различни видове застраховки в България и рисковете.

В това видео преминаваме през банковата система в България, ERM II, ипотечни кредити, жилищни кредити и други важни неща.