Езикът на ИНВЕСТИЦИИТЕ
Автор:
Съдържание: Онлайн видео урок
За кого е полезно: Начинаещи и напреднали
Информацията е с образователна цел. Не е финансов съвет!

Този продукт е съвкупност от четири образователни обучения. Предоставяме ви възможност да ги закупите с намаление.

Чрез крипто обучението, облигационното ни обучение и обучението ни за акции, вие се сдобивате с практически и технически знания, които са насочени към трите най-важни финансово активни групи в света. Крипто екосистемата е изключително нашумяла в момента и е важно да натрупаме максимум знания, за да може да се възползваме и капитализираме от този тренд, преди "влака да тръгне".

Пазара на акции винаги е бил в епицентъра на финансовия свят и чрез нашето обучение вие ще се научите да минизирате риска и да максимизирате печалбите. Преминаваме през повече от 50 различни метрики, които ще ви направят експерт в сферата на фундаменталния анализ на акции.

Другото изключително важно нещо е, да сме добре образовани за това, как работи светът на облигациите. В момента те са забравена активна група, но историята ни показва и доказва, че това е само моментно явление. Привидно изглеждащи като залязваща звезда, идните години облигациите отново ще изгреят ярко над инвестиционният хоризонт. 

Ако искате да изкарвате пасивни доходи от финансовите пазари, то тогава, това обучение със сигурност е за вас. Чрез това обучение за инвестиционни фондове и колективни схеми ще получите напълно всички нужни знания за пасивното инвестиране.

2388.00 лв. 2149.00 лв.

Пакетът включва следните обучения

В това обучение ние преминаваме през цялата крипто екосистема, обяснява се всяка една технология и всичко е направено на изключително смилаем език.

Облигациите са най-голямата активна група и в момента абсолютно никой нормален човек не поглежда този пазар, тъй като моментната възвращаемост е негативна.

Фундаменталният анализ е най-важното нещо за всички хора, които искат да се нарекат успешни инвеститори.

Пасивни доходи от инвестиции е един от най-лесните начини за забогатяване, но само правилните знания могат да ви отведат в правилната посока.