Езикът на КРИПТОВАЛУТИТЕ
Автор:
Съдържание: Онлайн видео урок
За кого е полезно: Начинаещи и напреднали
Тази лекция е част от курс: Езикът на ИНВЕСТИЦИИТЕ
Информацията е с образователна цел. Не е финансов съвет!

Главният проблем на всички хора, желаещи да инвестират в различните криптопроекти е, че никой няма понятие в какво точно инвестира или как работят съответните технология или проект. Инвестирането в даден актив, без да го разбирате е неразумно,а цялостната липса на знания е голям проблем, тъй като е възможно да пропускате шансове да промените живота и да повишите финансовите си възможности.

  •  Казвали ли сте си някога, че разбирането на различните криптопроекти е сложно?

  •  Питали ли сте се какви са разликите между различните криптопроекти?

  •  Искали ли сте да знаете как и защо светът се променя, заради различните крипто технологии?

  •  Казвали ли сте си, че "изпускате влака"?

При такива обстоятелства, това обучение е трансформацията, която ви е необходима, за да достигнете едно наистина много високо ниво на разбиране, не само към различните криптопроекти, а и към целия крипто език.
Благодарение на това обучение, ще получите нужните знания, за да постигнете така желаните от вас високи възвращаемости и да постигнете финансова независимост.
В това обучение преминаваме през цялата крипто екосистема, обясняваме всяка технология, и всичко е направено на изключително достъпен език. Най-важното е, че всяко ключово нещо е обяснено с примери от реалният живот - това е разликата между информация и трансформация.
 
Идеята на това обучение не е само да ви информира. Информацията е представена по начин, лесен за усвояване, тъй като лесното разбиране е трансформиращо за вас от гледна точка на променените виждания и разбирания, които вие ще придобиете по повод технологичните крипто промени, които бързо настъпват в нашият живот.
Хората с дълбоко разбиране на процесите, касаещи крипто проектите, могат в пъти по-добре да предвидят накъде отиват тези технологични промени и иновации и ще могат да капитализират от това. 
 
Както е казал Уорън Бъфет: " Парите се правят с време, а не с покупко-продажба." Но за да може да изтърпите това време с голяма доза спокойствие, вие трябва да имате знания. Това е и целта на обучението- да ви даде необходимите знания, за да можете да вземете живота и финансите си в свои ръце, да сте спокойни, че разбирате кое и как работи. Ако не разбирате тези неща: или няма да инвестирате, или дори да инвестирате, без да разбирате почти на 100%, няма да издържите до където трябва и поради липсата ви на знания, ще оставите голяма част от "хляба на масата".А той трябва да ви е в джоба, а не на масата. Благодарение на трансформиращите знания, които ще получите, вероятността на оставите "хляб на масата" драстично намалява. 
 
Това крипто обучение ще се състои от 29 анимирани видеа, обхващащи целия крипто език. Начинът, по който всичко е обяснено е допълнен с анимации. Те помагат за поддържане на вниманието, тъй като е доказано, че чрез визуална репрезентация на информация, разбирането от страна на зрителя се покачва.
 
  • Лекция 1: Какво е Блокчейн Технологията?

 
Може да я изгледате напълно безплатно, ако си направите регистрация в сайта. Силно препоръчваме на всеки да изгледа това видео, тъй като ще разберете, че блокчейн е нещо тотално различно от криптовалута и ще разберете как работи тази система. 
 
Знанията в обучението ви поставят в тези 99.9% от хората от гледна точка на образование. Всичко започва оттам - имате ли тези знания, другите неща ще дойдат сами.
Ако искате да трансформирате вашите знания и да успеете да капитализирате от крипто екосистемата, докато все още е рано, закупете нашето обучение сега и се потопете в езика на криптовалутите. 
597.00 лв.

Пакетът включва следните обучения

В това видео ще научите какво представлява революционната технология наречена блокчейн и как работи тя.

В това видео ще разберете каква е 40+ годишната история на интернета, както и каква е историята на блокчейн технологията.

В тази лекция ще си говорим за първият, най-важен и най-разпространен консенсус механизъм.

В тази лекция ще си говорим за вторият на често използван консенсус механизъм.

В тази лекция ще научите какво представлява третият най-използван консенсус механизъм.

В това видео ще научите, кои са другите най-използвани консенсус механизми, как работят те, по какво си приличат и по какво се различават.

В това видео ще разберем, каква е историята, смисъла и ползата на тази невероятна революционна технология - smart contract.

В това видео ще преминем през основополaгащия камък на цялата крипто екосистема - Blockchain Oracle.

В това видео ще преминем през един абсолютно невероятен и отново живото-променящ модел и технология - Токенизацията.

В тази лекция ще преминем през една от най-сложните и най-важни теми в крипто екосистемата - fork.

В тази лекция ще преминем през това какво представлява NFT технологията, на кого помага, за какво се използва, какви проблеми решава и защо е революционна технология.

В тази лекция ще преминем през цялата история на NFT технология.

В тази лекция ще преминем през най-важните живото-променящи DeFi категории.

В тази лекция ще преминем през моста между традиционния финансов свят и крипто света - Stablecoin-ите.

Това е една изумителна технология, която позволява на всеки един човек да има повече сигурност, както и дава възможност за изкарване на пасивни доходи.

В това видео ще преминем през изключителни подробности относно биткойн технологията, създадена от анонимния Сатоши Накамото.

В това видео ще разберем, какво представлява Етериум, по какво се различава от биткойн, каква е историята на самия проект и за какво служи тази технология.

В тази лекция ще говорим за различните "строителни" платформи/кодове, върху които се изграждат различните проекти.

В тази лекция ще разберете най-важната промяна, която се случва с етериум мрежата, през последните няколко години - EIP-1559.

В тази лекция ще говорим за все по-близко настъпващата промяна, която ще разтърси цялата крипто екосистема и заедно с нея ще промени завинаги Етериум мрежата - ETH 2.0.

В тази лекция ще преминем през моментните решения на главните проблеми на множество криптовалути - Layer 2 опциите.

В тази лекция ще разберете, какво представляват едни от най-новите и най-иновативни финансови институции - Крипто Банките.

В това видео ще говорим в много големи детайли, за това как работи този напълно нов и иновативен вид заем.

В това видео ще говорим за три от най-големите крипто проекти в света по маркет капитализация.

В това видео преминаваме през още три от най-големите проекти в цялата крипто екосистема.

В тази лекция ще преминем през два напълно различни от всички останали крипто проекта. Главната разлика идва от идеите и целите на тези два проекта.

В тази лекция ще си говорим за първите най-използвани и най-революционни DeFi приложения и ще преминем през техните респективни криптовалути.

В тази лекция ще говорим за още един от най-големите крипто проекти - BNB.

В тази лекция ще разберем, какво представлява един от най-сложните, и най-важни крипто проекти в цялата екосистема - Polkadot

Потенциалът на Кардано е спряган за огромен - след като изгледате тази видео лекция ще разберете дали това е реалността или е заблуда.

Потенциалът на Кардано е спряган за огромен - след като изгледате тази видео лекция ще разберете дали това е реалността или е заблуда.

Потенциалът на Кардано е спряган за огромен - след като изгледате тази видео лекция ще разберете дали това е реалността или е заблуда.